Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Το πρωί είναι η πιο σημαντική στιγμή της ημέρας!  Οι περισσότεροι ξυπνάμε με την ψυχή στο στόμα  για να προλάβουμε να ετοιμαστούμε για την δουλειά! Ξεκινάμε την μέρα μας με άγχος και αυτό έχει σαν συνέπεια να συνεχίζουμε τη μέρα μας με αυτή την ψυχολογία! Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να εντάξουμε στο πρωινό μας κάποιες συνήθειες που θα μας βοηθήσουν να αρχίσουμε την μέρα μας όμορφα .Άλλωστε όπως όλοι ξέρουμε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!  

  • Πολύ σημαντικό είναι ο ύπνος σου να διαρκεί τουλάχιστον 7 ώρες και να προσπαθείς να ξαπλώνεις νωρίς το βράδυ. Έτσι θα ξεκουράσεις το σώμα σου και δεν θα νυστάζεις το πρωί. Είναι πολύ βασικό λοιπόν να αλλάξεις τις συνήθειες σου. Ο ποιοτικός ύπνος είναι αυτός πού θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις σωστά τη ήμερα σου.
  • Να ξυπνάς νωρίτερα! Βάλε το ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα! Σου δίνει τη δυνατότητα να σηκωθείς από το κρεβάτι σου με ηρεμία και χωρίς να βιάζεσαι !Έχεις λοιπόν το χρόνο να κάνεις όλα αυτά που θέλεις το πρωί χωρίς άγχος!
  •  Κάνε ντους! Υπάρχει καλύτερο ξύπνημα από αυτό; Το ντους το πρωί θα σε ξυπνήσει και θα σου  δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! 
  • Πιές νερό! Ένα ποτήρι νερό το πρωί θα σε ενυδατώσει και θα σου δώσει ενέργεια. Μην ξεχνάς ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το σώμα μας αφυδατώνεται και χρειάζεται νερό!
  • Να τρως ένα υγιεινό πρωινό. Οι  περισσότεροι δεν έχουμε τον χρόνο ή δεν έχουμε αποκτήσει  αυτή την καλή συνήθεια να τρώμε πρωινό. Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν πρέπει να το παραλείπουμε. Μπορείς να το ετοιμάζεις από το βράδυ και έτσι δεν θα σου τρώει χρόνο το πρωί.
  • Γυμνάσου! Το ξέρω ότι ακούγεται δύσκολο πρωί πρωί να κάνεις γυμναστική αλλά αν ξεκινήσεις να το κάνεις θα  δεις μεγάλη διαφορά στην ψυχική  και σωματική σου υγεία! Ένα τέταρτο κάθε πρωί είναι αρκετό για να σου δώσει την ενέργεια που χρειαεσαι για να  ξεκινήσεις τη μέρα σου και μέσα σε ένα μήνα θα δεις διαφορά και στο σώμα σου. Διάλεξε λοιπόν το είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει και ξεκίνα! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις