Είσαι οργανωτική; Έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι!


Οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν κάποιες συνήθειες οι οποίες τους βοηθούν να οργανώσουν καλύτερα το μυαλό και τη ζωή τους! 
Με επιμονή και πρόγραμμα καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους και να δημιουργήσουν τη ζωή που ονειρεύονται!

Πέντε είναι οι συνήθειες που αν τις ακολουθήσεις θα δεις τεράστια διαφορά στην καθημερινότητα σου!

1.Να σχεδιάζεις τη μέρα σου

Το να σχεδιάζεις τη μέρα σου είναι το πιο σημαντικό. Ένας τρόπος είναι να δημιουργείς μια λίστα με όλα τα σημαντικά που έχεις να κάνεις  κατά τη διάρκεια της μέρας. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να οργανώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις και βάζεις το μυαλό  σου σε μια τάξη.

2.Να γράφεις τα πάντα

Μην προσπαθείς να θυμηθείς τα πάντα! Να τα γράφεις όλα, πράγματα που πρέπει να αγοράσεις, να κάνεις, οτιδήποτε θεωρείς ότι  αξίζει να γράψεις να το γράφεις. Με αυτό τον τρόπο έχεις τον έλεγχο της καθημερινότητας σου.

3. Να συμμαζεύεις το σπίτι σου

Ένα ακατάστατο σπίτι δεν σε αφήνει να οργανώσεις το μυαλό σου και τη μέρα σου. Οι επιτυχημένοι  άνθρωποι  ξέρουν πολύ καλά ότι η τάξη που επικρατεί στον χώρο που ζούμε επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα μας! Ακατάστατο σπίτι ισούται με ακατάστατο μυαλό!

4.Να μην αναβάλλεις για αργότερα

Οτιδήποτε μπορείς να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις για αύριο! Οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι δεν αναβάλλουν τις εργασίες τους για κάποια άλλη στιγμή. Προσπαθούν να τελειώνουν την κάθε δουλειά που προκύπτει την στιγμή που προκύπτει και όχι αργότερα!

5.Μην σπαταλάς τον χρόνο σου

Όλοι οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν σπαταλάνε το χρόνο τους . Προσπαθούν να είναι δημιουργικοί, να μαθαίνουν συνεχώς, να εξελίσσονται. Δεν χάνουν τον χρόνο τους σε ανούσιες συνήθειες. Μονίμως είναι απασχολημένοι και καταπιάνονται με πράγματα που τους πάνε  ένα βήμα μπροστά.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις